Betalen

Deze website is een onderdeel van Carnavalsland.

Betalingsmethoden

Bij Carnavalsland kunt u op meerdere manieren betalen. De volgende betalingsmethoden worden door ons ondersteund.

iDEAL iDEAL
Bancontact Bancontact (voornamelijk België)
SOFORT Banking SOFORT Banking (voornamelijk Duitsland)
Mastercard Mastercard (3% betalingstoeslag)
Visa Visa (3% betalingstoeslag)
Afterpay AfterPay (€0,95 betalingstoeslag)
Overboeking per bank* (betaling vooraf)

* Wanneer u kiest om te betalen via een overboeking per bank verzoeken wij u de betaling te voldoen voordat uw bestelling verzonden wordt. Na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening zal uw bestelling verzonden worden. Onze bankgegevens zijn als volgt:

IBAN NL85 ABNA 0466 0495 95
BIC ABNANL2A

Betalen met AfterPay - Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Carnavalsland het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Prijzen en producten

Alle aangegeven prijzen op carnavalsland.nl zijn vermeld in euro's en inclusief BTW. Carnavalsland is verantwoordelijk voor de product- en prijsinformatie zoals vermeld op deze website.