Dirndls online kopen

De dirndl is een traditioneel kledingstuk uit Zuid-Duitsland en Oostenrijk. Het is een sexy kledingstuk, doordat het de vrouwelijke rondingen accentueert en door het de boezem voller laat lijken. In Nederland worden de dirndls ook steeds populairder doordat de Tirolerfeesten, en de Oktoberfesten ook steeds populairder worden.

1 tot 36 van de 152

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 36 van de 152

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Enorme keuze dirndls

De dirndl jurk is er in veel verschillende kleuren, maten, lengtes en prijsklasses. Wij van Tirolerland hebben er voor proberen te zorgen dat we een zo breed mogelijke collectie hebben, zodat iedere vrouw bij ons kan slagen voor haar dirndl jurkje. We hebben de jurken in de lengte tot ongeveer boven de knie, ongeveer op de knie en tot ongeveer onder de knie. Niet bij alle dirndl jurken zit een blouse inbegrepen, hiervoor verkopen wij de blouses ook los. Kijk hiervoor bij onze categorie dirndl blouses. Kies de jurk uit waar jij je goed bij voelt en dan wensen wij jou veel plezier in de door jou uitgekozen Tirolerjurk!

Maak je Tiroler jurk compleet met de accessoires van Tirolerland!

Nu heb je de dirndl jurk uitgezocht die bij jou past, nu kun je hem nog aanpassen aan jou eigen stijl door de accessoires van Tirolerland te gebruiken. Denk hierbij aan een mooie Edelweiss ketting en een mini hoed met diadeem. Wil je liever geen hoedje, maar wil je die echte Heidi vlechten hebben, dan hebben wij uiteraard ook de Tiroler pruiken, met de lange vlechten. Natuurlijk mogen de kniekousen niet ontbreken. En voor de dames die graag een handtasje willen in de style van hun jurk, hebben wij ook Tiroler tasjes en zelfs Tiroler smartphone tasjes.

Kijk hier voor ons enorme lederhosen assortiment!