Tiroler schoenen kopen bij Tirolerland

Maak je kostuum compleet met echte traditionele Tirolerschoenen van Tirolerland. Bij Tirolerland hebben we de beste schoenen voor jou uitgezocht en die kun je op deze pagina vinden. Laat je inspireren op onze pagina voor Tirolerschoenen en trakteer jezelf op een paar traditionele stappers!

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

De beste lederen Tirolerschoenen bij Tirolerland!

Bij Tirolerland hebben wij een ruime selectie gemaakt van de beste lederen schoenen uit Tirol. Onder een traditionele lederhose horen natuurlijk ook een paar mooie trachtenschoenen en die zijn op deze pagina te vinden. Kom ze ook eens proberen bij ons in onze belevingingswinkel in Borne. Daar hebben wij een enorm assortiment Tirolerkleding en accessoires zodat jij jouw kostuum helemaal af kunt maken.

Ga voor jouw Tirolerschoenen naar Tirolerland!

Wij hebben natuurlijk een enorm assortiment Tirolerkleding bij Tirolerland en daarom kan het zijn dat je niet alles direct kunt vinden wat je zoekt. Mocht dat zo zijn, neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons telefonisch bereiken en via de mail. Onze medewerkers staan voor jou klaar om jou te adviseren. Bij Tirolerland doen wij er alles aan om jouw kostuum af te maken en het feest te laten knallen! Waar wacht je nog op?! Proost!