Lederhosen voor dames kopen bij Tirolerland

Je hoeft natuurlijk niet in een dirndl jurk naar een Oktoberfest als je liever geen jurk draagt. Een lederhose voor dames is een goed alternatief hiervoor. De lederhose voor de dames wordt ook steeds populairder en deze zijn dan ook al in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen.

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina

Ruime voorraad lederhosen voor dames

Je kunt voor een korte en sexy lederhose dames gaan, maar we hebben ook de wat langere lederhose in ons assortiment. We hebben ze in verschillende kleuren en veel verschillende maten. Kijk er rustig even tussen, er zit vast een Tirolerbroek dames voor je bij tussen! De broeken zijn mooi te combineren met één van onze Tiroler blouses of dirndl blouses. En mocht je jou maat of de kleur die je graag wilt, er niet tussen kunnen vinden.. Neem dan contact met ons op, onze medewerkers zitten voor je klaar!

Oktoberfest kleding voor het hele gezin

Natuurlijk hebben we de lederhose niet alleen voor de dames, maar uiteraard ook voor de heren hebben we een ruime collectie. Maar ook voor de kinderen hebben we Tirolerkleding, voor de meisjes een jurkje en voor de jongens een Tirolerbroek met een blouse.
Vergeet natuurlijk ook niet om de Tiroler accessoires voor je outfit ook bij Tirolerland te bestellen!
Een leuke Tiroler hoed of Tiroler sokken en voor de dames hebben we mooie Edelweiss kettingen en Tiroler tasjes. Zoals je merkt hebben we bij Tirolerland alles om ervoor te zorgen dat jij goed gekleed naar een Oktoberfest of bierfeest gaat.