Tiroler tasjes bestellen bij Tirolerland!

Als je in een mooie Tiroler outfit naar een Oktoberfest of Tirolerfeest gaat, moet je wel je portomonnee meenemen, misschien zelfs wel wat make-up, deodorant, sigaretten en natuurlijk je telefoon. Maar weinig lederhosen en geen enkele dirndl jurk heeft (broek)zakken, daarom hebben wij op deze pagina Tiroler tasjes op een rijtje gezet, zodat je in Tiroler style je spulletjes mee kan nemen.

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Verschillende kleuren en maten Tiroler tasjes

Om ervoor te zorgen dat bij iedere Tiroler outfit een Tiroler tasje past, hebben we de tasjes in diverse maten en kleuren in ons assortiment. Naast de gewone handtasjes hebben we ook smartphone tasjes in ons assortiment, voor als je alleen je smartphone maar mee hoeft te nemen en je wilt deze toch wel in dezelfde style.

Bestel ook de rest van de accessoires bij Tirolerland!

Uiteraard hebben we ook nog veel andere accessoires in ons assortiment, zoals Tiroler hoeden, sokken, pruiken, en sieraden. Kijk dus ook nog even tussen onze andere accessoires om jou Tiroler kleding helemaal af te maken, zodat je klaar bent voor dat Oktoberfest, Tirolerfeest of bierfeest.

Ook hebben we Tiroler kleding voor het hele gezin, Dirndls voor de dames en meisjes, Tiroler blouses en lederhosen voor heren, dames, jongens en meisjes. Kijk ook even tussen onze kleding, zodat je met het hele gezin in Tiroolse kleding verkleed kunt gaan.