Bestel je Tiroler jeans bij Tirolerland.nl

De traditionele klederdracht van Zuid-Duitsland en Oostenrijk is natuurlijk een dirndl en een lederhose. Maar naar een Oktoberfest of Tirolerfeest kun je ook prima in een Tiroler jeans van Tirolerland. De Tiroler jeans is een mooie broek gemaakt van spijkerstof, waar je je mischien wel veel beter en prettiger in voelt als een jurk of een lederhose. En op deze manier ben je nog wel echt in het thema Tirol gekleed.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Vrschillende lengtes van de Tiroler jeans

We hebben de Tiroler jeans in een sexy korte en een wat langer variant die tot op de knie komt. Je kunt de Tiroler broek combineren met een Tiroler blouse of shirt. Samen met een paar hoge kniekousen en een hoedje, heb je je outfit toch al aardig compleet. Misschien om je outfit helemaal compleet te maken wil je er nog een ketting bij of een mooie Tirolerpruik met de 2 lange vlechten bij. Het kan allemaal bij Tirolerland.nl!

Tirolerkleding voor het hele gezin!

We hebben uiteraard niet alleen voor de dames tirolerkleding in ons assortiment. Ook voor de heren en de kinderen kun je bij ons terecht. Een mooie lederhose voor de heren samen met een tirolerblouse. En voor de meisjes leuke tiroler jurkjes en voor de jongens ook leuke tiroler broekjes en een leuk blousje.
Zoals je al merkt kun je voor het hele gezin terecht bij Tirolerland.

Kun je iets niet vinden op onze website, neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken of we dat artikel toch aan je kunnen leveren!