Dirndl blouses kopen bij Tirolerland.nl!

Je hebt je dirndl jurk al uitgezocht op onze website, maar om deze helemaal af te maken hoort er natuurlijk een mooie dirndl blouse onder. Met een blouse kun je je decolleté accentueren zoals het vroeger ook bedoeld was. De blouse moest samen met de dirndl jurk de vrouwelijke rondingen accentueren en de boezem voller laten lijken.

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Verschillende modellen dirndl blouses verkrijgbaar!

Traditioneel is de korte witte dirndl blouse, maar tegenwoordig zijn er ook andere kleuren en ook wat langere dirndl blouses verkrijgbaar. Zo hebben wij ook zwarte dirndl blouses verkrijgbaar. We hebben ze met langere mouwen, korte mouwen, maar ook met blote schouders. We hebben ze in diverse prijsklasses en in verschillende maten, zodat iedereen bij ons kan slagen.

Heb je toch liever een geruite blouse in rood/wit of misschien wel een andere kleuren combinatie, kijk dan even bij de Tiroler blouses op onze pagina.

Ook je accessoires bestel je bij Tirolerland

De dirndl blouse moet de decolleté accentueren, maar daarbij kun je ook nog een mooie Edelweiss ketting omdoen, zodat er nog meer de nadruk op wordt gelegt.
Wil je graag lange blonde vlechten, maar dat gaat met je eigen haar niet lukken? Dan hebben we mooie Tiroolse pruiken om toch die vlechten te krijgen en die Heidi look te creeëren.
Wil je geen pruik maar liever een Tirolerhoedje, kijk dan eens rustig tussen onze categorie met Tiroler hoofddeksels. En maak jou outfit compleet met een mooie dirndl blouse en de bijpassende accessoires.