Tiroler overhemden en blouses kopen bij Tirolerland

Zoek je een overhemd voor bij je lederhose? Of zoek je een Tirolershirt die perfect past bij de traditionele Tiroler klederdracht? Dan zit je bij Tirolerland goed! Wij hebben een groot assortiment geruite blouses op voorraad. Ga je voor de traditionele rode of kies je voor de stijlvolle lichtblauwe Bayern blouse? Kijk rustig rond op onze pagina voor Tiroler overhemden en blouses!

1 tot 36 van de 45

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 tot 36 van de 45

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Katoen of polyester Tiroler overhemden bij Tirolerland!

Bij Tirolerland kennen wij het belang van een goed Tiroler overhemd. We hebben dan ook overhemden van katoen en polyester met lange of korte mouw in ons assortiment. De Tiroler blouses met lange mouw zijn voorzien van een knoop bij de elleboog zodat ze gemakkelijk opgerold kunnen worden. Dat is wel zo comfortabel gezien het tijdens het Oktoberfest nog weleens heet aan toe kan gaan.

Versierde blouses en overhemden in Tirolerstijl

Buiten de traditionele geruite Tiroler overhemden hebben wij ook witte overhemden met daarop mooie gedetailleerde stiksels. Deze passen niet alleen geweldig bij een korte lederhose, je steelt er ook nog eens de show mee tijdens ieder bierfeest! Mocht je jouw Tirolershirt niet zo snel kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op! Wij doen er alles aan om jou van dienst te kunnen zijn!