Tiroler gilets kopen bij Tirolerland

Welkom op onze pagina met ons aanbod Tiroler gilets. Een mooi giletje (ook wel Oktoberfesthesje genoemd) mag natuurlijk niet ontbreken bij een traditioneel trachtenkostuum. Op deze pagina kan je alle soorten gilets vinden om jouw Tiroleroutfit helemaal compleet te maken!

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Tiroler gilets in iedere kleur en maat bij Tirolerland

Met het trachten gilet in hun garderobe kunnen mannen vrijuit combineren met andere traditionele Tirolerkleding. Een Tiroleroverhemd staat bijvoorbeeld perfect onder het klederdrachthesje. De gilets zijn voorzien van kleine zakjes, versieringen en uiteraard ook de knopen, waardoor het giletje eenvoudig dicht kan worden gedaan. Dit is wel zo handig bij het bewaren van de munten of sleutels!

Uitstekende kwaliteit Tiroler gilets

Bij Tirolerland staat de kwaliteit van de producten voorop. Zo ook bij de Tirolergilets. De fluwelen buitenkant van veel van de modellen voelt zacht en vertrouwd aan. Met een klederdrachtgilet heeft de man een origineel ontwerp te pakken dat met de tijd is meegegaan. Het staat niet alleen prachtig over een geruite Tiroler blouse, maar hij is ook nog eens lekker warm. Kijk rustig rond op onze pagina voor Tirolergilets en laat je inspireren! We zullen je niet teleurstellen. Hoe dan ook, liefhebbers van klederdracht komen bij Tirolerland volledig aan hun trekken.