Sokken en kousen bestellen bij Tirolerland

Je bent beland op de pagina met sokken en kousen om je Tiroler kleding compleet te maken. Want Tiroler sokken en kousen mogen natuurlijk niet ontbreken aan je Tiroler outfit. Kijk dus even rond op deze pagina en bestel de sokken of kousen die bij jou Tiroler kleding passen.

36 artikel(en)

per pagina

36 artikel(en)

per pagina

Het hele jaar een grote voorraad sokken en kousen!

Erg mooi voor onder je lederhose is natuurlijk een paar Tiroler sokken.
En voor de dames met een dirndl jurk hebben we natuurlijk ook overknee kousen, die mooi onder de jurk passen. We hebben de sokken en kousen in diverse kleuren en maten zodat we voor ieder wat wils hebben.

Bestel ook de andere accessoires bij Tirolerland!

Naast de Tiroler sokken en kousen hebben we ook de bijpassende Tirolerschoenen voor heren. Maar natuurlijk mag een Tirolerhoedje niet ontbreken bij je Tiroler outfit. Voor de dames hebben we daarnaast natuurlijk ook nog mooie sieraden en zelfs Tiroler tasjes in ons assortiment.

Als je zelf een feest gaat organiseren zit je ook goed bij Tirolerland! Voor het decoreren van het feest hebben wij ook een groot assortiment aan decoratie. Van vlaggenlijnen tot wanddecoratie’s en van bordjes tot tafellakens. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het bij Tirolerland!